fbpx
När jag fyllde år fick jag biljetter till Måns Möller av David och igår var det dags. Direkt efter jobbet åkte vi till Stockholm och åt en bit mat på The Londoner innan föreställningen på Maximteatern. Det var mycket skratt snyggt ihopsvarvat med lite allvar då han berättade om sin autistiske son. Skickligt Måns, mycket sevärt och väldigt roligt!
 
Idag ska jag jobba lite med min bonuspappa Staffan och kalas ikväll för moster men innan dess ska jag dela med mig av detta frukostrecept som känns lite extra helglyxigt! Kesoplättar med kardemummakvarg och blåbär. Varsågoda!

 

 Kesoplättar med kardemummakvarg och blåbär (2 port)

Ingredienser
200 g keso
2 ägg
1 msk havregryn
1 skopa vaniljproteinpulver
Kokosolja
2 dl kvarg
Kardemumma
1 msk honung
Blåbär
Kokosflakes
Gör såhär
Häll keso, ägg, havregryn, proteinpulver och en nypa salt i en bunke. Mixa med stavmixer och hetta upp kokosoljan i en stekpanna. Klicka ut små plättar och låt steka ca 3 minuter på varje sida på medelvärme. Blanda kvargen med honung och smaka av med kardemumma. Servera plättarna med kardemummakvargen och blåbär, toppa med kokosflakes.
 
0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.