fbpx
Igår fick jag hem min första matkasse från Middagsfrid som jag ska prova i två veckor. Jag har valt att prova 2-personerskassen med 4 middagar där en av middagarna är en dubbelmiddag. Denna matkasse verkar bra anpassad eter ett hushåll som vårt. Jag har alltid tänkt att det är dyrt att köpa prenumeration på matkasse när man är student men det finns ju fördelar då man till exempel inte småhandlar onödiga saker. Men kanske kommer det snart matkassar med studenrabatt eller studentmatkassar, vem vet?
Jag kontaktade just Middagsfrid eftersom de brinner för matkvalitet och matglädje. Företaget grundades av Kicki Theander 2007 och fokuserar på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta. Detta är något som jag värdesätter och jag kan även tycka det är svårt att handla tillsatsfritt och dyrt att handla ekologiskt. Men nu är det dags att ge det ett försök och jag hoppas även kunna ge er lite inspiration och vi kanske kan börja byta ut vissa levsmedel till ekologiska.
Middagsfrids vägledningssymboler
Här finns en liten checklista som du kan använda dig av om du funderar på om Middagsfrid är matkasseleverantören för dig.
Matkassen kom igår och ikväll ska vi laga första middagen. Recept och recensioner kommer självklart upp på bloggen under veckan. Spännande!

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b