fbpx
Jag älskar att fylla år! Imorgon är det min födelsedag och jag börjar småfira lite redan igår med fredagsdrinken på balkongen, rosor från mannen min och myskväll. Idag blir det odling på balkongen, lite fixande hemma innan vi ska på inflyttningsfest ikväll och imorgon blir det födelsedagsbrunch och sen middag på restaurang med familjen. Vilken härlig helg!
 
Men innan jag drar igång med dagens bestyr ska ni såklart få ett recept och idag blir det en kokochiapudding med mango. 

 

Kokoschiapudding med mango (1 port)

Ingredienser
1,5 dl mjölk
2-3 msk chiafrön
1 msk kokos
0,5 tsk kardemumma
Mango
Kokos
Gör såhär
Blanda mjölk, chiafrön, kokos och kardemumma i en skål och ställ i kylen. Rör om efter 20 minuter och låt sedan stå i kylen över natten. Toppa med mango och kokos.
 

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b