Vilken härlig dag! Förutom att man vi valt att ta ledigt från uppsatsen idag har även jag och älsklingen förlovningsdag så idag väntar mycket mys och ikväll god mat 🙂 Tänk att det är fyra år sedan han gick ner på knä på ett katedraltak i Milano. Jag älskar dig, David!
 
Jag började dagen med sovmorgon och därefter tog jag en löprunda och sen körde jag även ett Tabata-pass. Så nöjd! Efter det städade jag badrummet och nu är det äntligen dags för frukost. Krämig kvarg med smak av kokos toppat med nektarin, bär och mandlar. Namnam!

 

Kokoskvarg med bär och mandlar (1 port)

Ingredienser
2 dl kvarg
1 msk lättyoghurt
1 msk kokos
1 nektarin
Några hallon
Några blåbär
10 sötmandlar
Gör såhär
Blanda kvarg med yoghurt och kokos. Skär nektarinen i tärningar. Lägg på bär och nektarinen på kvargen och toppa med mandlar.
 

Inga svar än

  1. Hovkonditorn

    Jag ler när jag läser din text för at min morgon såg liknande ut. Efter sovmorgon en löprunda, sedan styrketräning hemma och till sist tvättade jag badrummet 🙂 Och här blev det också kvarg med tillbehör till frukost!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b