Vi var ju på korvkurs för ett tag sedan och vi fick med oss många kilo korv hem som vi fortsätter njuta av. När de är slut ska vi försöka göra egen korv här hemma, det ska bli spännande 🙂 Den här gången gjorde vi ett gott majstillbehör med lime, persilja och fetaost. Perfekt i grillsäsongen!
Korv med grillad majs med lime och persilja (2 port)
Ingredienser
2 port korv
2 majskolvar
Créme fraiche
1 näve persilja
1 lime
100 g fetaost
Sallad
Ärtskott
Paprika
Gör såhär
Grilla korven tills den fått fin färg och är genomstekt. Grilla majsen runt om. Gör en sallad med ärtskott, gröna blad och paprika. När majsen är klar, bred på créme fraiche och smula över fetaost, riv över limeskal och strö på hackad persilja. Avsluta med att pressa över lime och servera med korv och sallad.
Lämna ett svar