På vår bröllopsdag den 13 augusti gav jag David en biljett till Kristoffer Appelquists show Drömmen om Amerika samt med tillhörande restaurangbesök. I tisdags var det dags och direkt efter jobbet/skolan möttes vi upp utanför restaurang Kött, kök & bar i Uppsala. Vi har länge velat gå dit men det har aldrig blivit av så detta hade vi verkligen sett fram emot.

Vi började middagen med varsin drink (jag Cosmopolitan och David Lynchburg lemonade) och strax därefter kom förrätterna. David vågade sig på sniglar som var väldigt goda och jag slog till på en oxfilécarpaccio med sherryvinägrett och parmesan. Varmrättskonceptet på Kött, kök & bar är att man väljer valfritt kött, tillbehör och sås/smör. Detta passar oss utmärkt och jag valde lammrostbiff, västerbottenpuré och en bourguignonsås och David tog pata negraskuldra med potatis- och gestostrulle med rostad vitlökssås (fick tyvärr ingen bra bild på hans mat). Maten var så otroligt god! Vi njöt till 100% och vill absolut gå dit igen. Utöver det var det jättefin service och en mysig lokal. Alla tummar upp helt enkelt!

0

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.