fbpx
Jag är åter i vardagen och trivs rätt bra. Det är välbehövligt med lite ledigt då och då men det är ändå alltid skönt att komma tillbaka till vardagen och återgå till rutinerna. När jag kom hem började jag med att dra ner allt julpynt och genast försvann lite stress.
 
Jag vet att jag inte är ensam om att man nu lovat sig själv att leva ett mer hälsosamt liv och kanske har som mål att tappa några kilo. Jag har inget specifikt nyårslöfte men i höstas började jag träna mer regelbundet och nu ska jag även dra ner på sockret och annat onödigt och förhoppningsvis blir mer nöjd med mig själv. För det är ju det viktigaste 🙂
 
Eftersom jag gillar sötsaker lite för mycket kommer jag unna mig då och då så jag kommer självklart fortsätta dela med mig av recept på efterrätter och bakverk. Men denna kräftsallad blir en start på den mer hälsosamma maten. Mums!

 

Kräftsallad med fetaost och dilldressing

Kräftsallad med fetaost och dilldressing (1 port)

Ingredienser
Grönsallad
7 cocktailtomater
En näve sockerärtor
100 g fetaost
75 g kräftstjärtar
Créme fraiche
Citronsaft
Dill
Gör såhär
Blanda lite créme fraiche med citronsaft, hackad dill, salt och svartpeppar.
Lägg grönsallad på en tallrik och sprid ut strimlade sockerärtor. Kvarta cocktailtomaterna och tärna fetaosten och lägg på salladen. Toppa med kräftstjärtarna och ringa över dilldressingen.
 
Kräftsallad med fetaost och dilldressing

Inga svar än

  1. Kicki

    Verkligen fräscht och gott 🙂 Kul att du är tillbaks igen. Vi saknade dej förra veckan 🙂 Kram och godnatt

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b