När vi pratade julmat på jobbet berättade en av mina kollegor om en variant på ägghalvor som de brukar ha på julbordet. Eftersom jag gillar att testa nya varianter på de klassiska julrätterna blev jag såklart nyfiken. Jag fick inget exakt recept så jag har gjort min egen tolkning och det blev riktigt gott och krämigt! Vi gjorde det som en förrätt på bädd av gröna blad.

 


Krämiga ägghalvor med räkor

Ingredienser
2 ägg
2-3 msk majonäs
2 tsk dijonsenap
1 msk dill
Räkor
Gör såhär
Koka äggen så de är hårdkokta. Skölj med kallvatten och skala. Dela längden och gröp försiktigt ut gulorna i en skål. Blanda med majonäs, dijonsenap, hackad dill, en skvätt pressad citron, salt och svartpeppar. Lägg tillbaka i äggvitan och toppa med räkor och dill.
 
 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b