Ojojoj, igår var det vårbal för hela slanten och det var en helt fantastisk kväll. Det var strålande sol, god mat och mycket bra fest. Så idag är jag lite seg men trots det ska jag faktiskt skriva uppsats nu. Heja heja! 
 
Så idag blir det ett enkelt recept, något i stil med vad jag orkar laga idag. Vi hade lite panerad kyckling i frysen så det fick bli del i en pestopasta. Krämigt, enkelt och gott!

 

Kycklingpestopasta (4 port)

Ingredienser
4 port pasta
600 g panerad kycklingfilé
1 dl pesto
2 dl grädde
2 tomater
Gör såhär
Sätt på ugnen på 200 grader. Lägg kycklingen på en plåt med bakplåtspapper och kör in i ugnen ca 20 minuter. Koka pastan. Hacka tomaterna. När pasta nästan är färdigkokt, häll av vattnet och häll tillbaka pastan i kastrullen. Ha i grädde, pesto och tomat och blanda. Skär kycklingen i mindre bitar och blanda i pastan. Smaka av med salt och svartpeppar.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b