Maillista

Som jag nämnt förut har jag senaste månaderna försökt tänka på vad jag äter och tränat mer. Jag har verkligen fått in en rutin på att träna tre gånger i veckan samtidigt som jag tänkt på vad jag äter utan att hålla mig till någon diet och det är jätteskönt. Jag har nu gått ner 6 kg (på ca två månader) och nu vill jag mest byta ut lite fett mot muskler. För att lyckas med viktnedgången har jag ätit mycket sallad och bars till lunch och två mellanmål om dagen för att hålla mig mätt och slippa sötsuget.
 
När vi äter kött som t ex kyckling och köttfärs ser jag oftast till att göra lite extra för att frysa in i små burkar och ta fram som protein till sallad.

 

Kycklingsallad med avocado och lime (1 port)

Ingredienser
100 g kycklingfilé
100 g linser
1 avocado
4 körbärstomater
40 g fetaost
1 msk limesaft
1 krm malen koriander
Gör såhär
Skär kycklingfilén i bitar och stek i olivolja. Krydda med koriander. Strax innan kycklingen är färdig, häll på hälften av limesaften. När kycklingen är genomstekt, häll i en bunke tillsammans med avsköljda linser, tärnad avocado, delade körsbärstomater och tärnad fetaost. Häll över en skvätt olivolja, vitvinsvinäger och resten av limesaften. Smaka av med salt och svartpeppar. 
0

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a