Sallad är helt klart topp tre på min sommarlunch-lista. Går att variera i oändlighet. går fort att slänga ihop och känns alltid fräscht. Jag gör ofta lite extra kött, korv, kyckling eller lax när vi lagar middagar så fryser jag in så proteinlådor som man enkelt kan ta fram när det är salladsdags. Eller som här, hittade en ensam kycklingfilé i frysen som fick agera proteinkälla i denna champinjonsallad.

 

Kycklingsallad med champinjon och fetaost (1 port)

Ingredienser
100 g kycklingfilé
50 g champinjoner
50 g fetaost
En näve ärtskott
Ruccola
Machesallat
Vinägrett
Gör såhär
Strimla kycklingen och fräs i stekpanna med smör tills den är genomstekt. Krydda med salt och svartpeppar. Strimla champinjonerna och tärna fetaosten. Blanda allt och toppa med vinägrett.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b