Om två dagar sitter vi på ett flyg till Nice för en veckas semester. Så härligt! Innan dess ska det hinnas med jobb, intervju, middag hos fina vänner, födelsedagsfirande, packning osv så nu är det bara köra järnet. Ska försöka hinna med att förbereda några inlägg till er också när vi är borta, så det inte blir helt tomt här inne. Vi var i det huset i Nice förra året och då det inte finns någon internetanslutning så kan det bli knöligt att lägga upp inlägg. 
 
En vanlig matlåda just nu är olika typer av sallader. Varm lunch är sådär dessa varma dagar så sallad är att föredra. Men gärna med någon varm eller ljummen köttbit till. Eller som här, kyckling och soyabönor som toppar en smakrik sallad. Funkar utmärkt för frysrensningen vi pysslar med för tillfället. Nu har jag inte tid att sitta här, dags att rulla mot jobbet!

 

Kycklingsallad med soyabönor och soltorkad tomat (1 port)

Ingredienser
1 kycklingfilé
2 vitlöksklyftor
1 dl soyabönor
Grönsallad
4 soltorkade tomater
0,25 rödlök
Parmesan
Gör såhär
Skär kycklingen i bitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek kycklingen. Efter en stund, ha i soyabönor och pressad vitlök och krydda med salt och svartpeppar. Låt steka några minuter till så kycklingen är genomstekt. Lägg sallad på en tallrik och lägg på kycklingen och soyabönorna. Skär soltorkad tomat och rödlök i strimlor och lägg på tallriken. Toppa med parmesan.
 
 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b