Maillista

Jag hade planerat ett litet inlägg till igår men måndagskvällen blev inte riktigt som planerat då vi vann budgivningen på en lägenhet. Vi var på visning i söndags och vi gillade verkligen lägenheten och på måndagen drog budgivningen igång och det gick fort och kom många bud. Så magen bestod av pirr i magen, nervositet, koncentrationssvårigheter på jobbet och till slut lättnad. Cyklade direkt från jobbet, hem och packade ihop lite grejjer och sen bar det av till kontraktsskrivning och då hade vi ännu inte vågat vara riktigt glada för inget är ju klart förrens vi skrivit på. 18.30 skrev vi på och lyckan var, och är fortfarande, total! Så då blev det mest lägenhetsprat och champagne resten av kvällen. Så, nu är den vår, en jättefin 3:a i Upplands Väsby, 82 kvm, toppenfräsch, två balkonger och allt känns verkligen bra. Nu börjar planeringen av vad som ska fixas, packas, säljas, köpas osv inför tillträdet 8 augusti. Oj, vad jag ska skriva listor!
 
Utöver detta fyller även min underbara bonuspappa år idag. Wihooo stort grattis! Så för att fira lite extra till både lägenhet och bonuspappa blir fredagsdrinken tidig denna vecka. Här kommer en somrig fläderdrink med lime och citron. Ha nu en helt fantastisk bra allihopa!
 

Fläderdrink med lime (1 glas)

Ingredienser
4 cl citronvodka
2 cl flädersaft
0,5 lime
Kolsyrat vatten
Sprite
Hallon (till garnering)
Gör såhär
Lägg is i ett gas och häll på vodka och pressad lime (spar en klyfta till garnering). Häll på saften och lite sprite. Fyll upp med kolsyrat vatten och dekorera med lime och färska hallon. 

Inga svar än

 1. Taffan

  Grattis till ert lägenhetsval och för gratulationerna på min oerhört stora dag 😉
  Det känns såååååååå roligt att få tillbaka er hem till byn igen efter er lilla utflykt. Längtar….
  Även tack för att man får ta drinken lite tidigare i veckan 😉
  Kram från Bonus

  Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a