Maillista

Vaknar ännu en härlig morgon på landet och njuter av livet. Solen, tystnaden, de vackra miljöerna, lugnet, umgänget och alltid gott att äta. Idag hoppas jag på fortsatt påskmys med promenad, kanske lite mer bastu och läsa böcker med Noel. Men först, söndagslistan!

Veckans mage: Wow, vecka 31! Vart försvinner veckorna? Så här ser jag i alla fall ut den här veckan.

Veckans mående: Förkylningen är nästan helt borta och det är väldigt skönt. Dock känner jag mig alltmer ting och otymplig med diverse krämpor. Får lätt ont i baksida lår/skinka, nedre delen av ryggen och lite smått och gott. Men egentligen mår jag rätt bra!

Veckans frukost: Alla landetfrukostar är fantastiska! Alltid gott bröd, yoghurt med goda toppings, smoothie, te, kokt ägg och allt ätes vid det stora matbordet i morgonsolen.

Vad ser du fram emot nästa vecka: Alltså det är så mycket att se fram emot hela tiden. Nästa vecka firar vi 13-årsdag, firar påsk i efterskott samt firar min födelsedag i förskott. Sedan blir det ännu fler partaj på helgen!

Veckans träning: Det här har varit en bra träningsvecka! Inledde med Curves i måndags och på tisdagen blev det spinning spurt/puls som var kul! Tufft men roligt att ta ut sig. Sen blev det en hel dags shopping i Sundsvall i torsdags inklusive kläder, smör och gott, Ikea och påskmatshandling (jo, det blir träning om man är höggravid 😂). Sen flera promenader och styrketräning på landet. Heja mig!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a