fbpx

Sedan jag bytte inriktning på bloggen har det hittat hit en del nya läsare (välkomna!) och därför tänkte jag att det vore på sin plats att lära känna mig lite mer. Det finns ju en Om mig sida där ni alltid kan läsa lite om mig och bloggens historia men här kommer frågor med svar för att lära känna mig bättre. Listan hittade jag hos både La Linda och Atilio. Hoppas ni gillar det!

Hur gammal är du?
29 år.

Hur gammal känner du dig?
Jag känner mig faktiskt som 29. När jag var lite har jag tänkt att jag vill ha två barn innan jag fyller 30 år (eftersom min mamma fick det) och att jag då skulle vara gift och bo i hus. Och här står jag och har allt det jag drömt om. Vilken lycka!

Var bor du?
I Upplands Väsby som ligger strax utanför Stockholm. Jag tycker att det är alldeles lagom. Vi bor inte i stan men har nära dit. Vi bor nära våra familjer och har nära till naturen. Både jag och David är från Väsby och när vi hade pluggat i Uppsala kom vi fram till att vi ville flytta tillbaka hit. Jag var mer övertygad än David och nu med facit på hand var det så rätt.

Vilken är din favoritårstid och varför?
Jag måste säga sommaren. Alla årstider har sin charm men sommaren är ändå det bästa. Det är varmt och skönt, man slipper ha massa kläder och det är en social årstid. Man träffar mycket människor, hänger utomhus och är mer spontan. Älskart! Och alla färska bär, mumsigt och lyxigt! Men jag gillar vintern med snöaktiviteter, vårens härliga sol och hur naturen gör sig redo för sommaren och hösten är ju fantastisk med sin friska luft och vackra färger.

Är du beroende av någonting?
Choklad! Jag har väldigt svårt att klara mig utan någon typ av choklad en hel vecka. Det ligger ofta en Marabou i kylskåpsdörren så man kan gå och ta sig en bit när suget kommer..

Nämn tre saker man kanske inte vet om dig.
1. Jag älskar att bli kliad på ryggen, masserad på axlarna och pillad i håret. David klappar mig på ryggen varje kväll innan jag ska somna och det är sådan vardagslyx. När jag har ont eller bara behöver lite extra närhet ber jag om massage och oftast får jag det.
2. Jag har aldrig bott själv. Jag var 15 år när jag och David blev tillsammans och så fort jag tagit studenten flyttade vi ihop och så har det varit sen dess.
3. Jag har jobbat på McDonalds i flera år och jag älskade det. Fantastisk arbetsplats! Jag var arbetsledare och biträdande restaurangchef och stortrivdes. Dock var det inte så lyckat med mina handeksem och allt detta jobb med vatten.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Det känns som vi flängt runt en del den här hösten så just nu vill jag faktiskt bara vara hemma. I mitt hus med min fina familj <3 Men sen drömmer jag alltid till värmen och att besöka nya platser. Skulle gärna besöka Indien.

Vilket är ditt favoritgodis?
Förutom choklad så älskar jag sura godisar och saltlakrits.

Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Jag är helt klart morgonmänniska. Jag vaknar (nästan) alltid glad och peppad på en ny dag. På kvällen är jag trött och det är inte helt ovanligt att jag somnar i soffan när vi kollar på film eller så..

Har du blivit sydd någon gång?
Ja, ett par stygn blev det efter Noels förlossning men det var väldigt lindrigt. Annars inga stygn! Jag har inte gjort mig illa så mycket. Har fått hjärnskakning en gång och så vrickat foten riktigt rejält.

Är du blyg?
Nej, det är jag inte,

Vad heter du i andra namn?
Jag har faktiskt inga andra namn.. Heter endast Sandra Callermo. Har dock haft några olika efternamn. Föddes som Sandra Johansson, sen la jag till Öman när min mamma gifte om sig och sedan 2011 bär jag Callermo med stolthet.

Vill du gifta dig?
Jag gifte mig med min drömman 2011 och har inga planer på att gifta mig igen. Vi är dock sugna på att ha en rejäl fest när vi firar 10 år som gifta. Det vore grymt kul!

Har du något smeknamn?
Nej, det har jag inte. Eller min mamma kallar mig ofta för Grodan. Jag gillar det!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b