Om några timmar ska vi bege oss mot flygplatsen och vidare till Nice. Det ska bli skönt med en semestervecka. Davids föräldrar har hyrt ett hus så det blir förhoppningsvis massa god mat, sola, bada, åka på någon utflykt och bara ha det bra 🙂
Jag har förberett några inlägg under veckan så det inte blir helt öde på bloggen. Så ni kan fortsätta kika in, så kanske jag får upp något på Instagram vid de tillfällena jag får internetuppkoppling.
Men nu dags för ett frukosttips! Detta är ett steg i vår frysrensning då jag hittade en stor påse lingon, då fick det bli en syrligare variant på chiapudding.
Lingonchiapudding med kokos (1 glas)
Ingredienser
1,5 dl mjölk/soyadryck
1,5 msk chiafrön
1 msk linfrön
1 tsk kokossocker
1 dl lingon
Vaniljpulver
Gör såhär
Mixa mjölk/soyadryck med chiafrön, linfrön, kokossocker, vaniljpulver och lingon. Häll upp i ett glas och låt stå i kylen minst 30 minuter, gärna över natten. Toppa med lingon, kokos och lite kardemumma.
Låter fräscht och gott. Ha en skön semester!