Helgen är här och så även ännu ett inlägg med husmorstips. Dessa tips kan handla om lite allt möjligt, stort som smått. Goda råd och knep kan man aldrig få nog av!

Fräscha solrosskott
Solrosskott är gott och för att de skall hålla sig fräscha i många dagar kan man skölja dem, rensa bort alla svarta skaldelar och förvara i en skål med vatten i kylen. Då håller de sig krispiga och fina i flera dagar!
 
Gör rent microvågsugnen!
Kör en halv citron på full effekt i micron i en minut och använd sedan trasa för att torka väggar, golv och tak i micron. Det blir både rent och luktar gott!
 
Snabbvispad grädde
När man ska vispa en större mängd grädde kan man börja med att vispa hälften och sedan under vispning hälla i resterande grädde i en tunn stråle. Då går vispningen lite snabbare!
 
Släck ljuset ikväll!
Och ett sista, men oerhört viktigt tips! Ikväll 20.30-21.30 är det Earth hour och det är dags att släcka ljuset för att visa sitt engagemang för miljön. Earth hour är en världsomspännande signal där man visar att man tar klimatfrågan på allvar och förhoppningsvis få folk att tänka lite mer på de små sakerna man kan förändra i sin vardag.
 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b