Maillista

Härom veckan blev jag kontaktad av Jennifer som driver bloggen och webbshoppen Little Dessert. Jag kikar in på hennes blogg varje dag och har handlat i hennes fina butik och jag gillar verkligen hennes produkter. Jag blev därför glad när hon frågade mig om jag kan hjälpa till att berätta om nylanseringen, mitt svar var självklart ja!
 
I fredags var det dags för nyöppning och jag blev verkligen positivt överraskad. Jennifer har fyllt på med massor av nya produkter och designen på hemsidan går helt i min smak. Nu när jag kommer hem från semestern (och har bättre Internet) ska jag absolut klicka hem lite saker till höstens bakning och mys. Jag gillar även önskelistefunktionen i butiken, perfekt när jul och födelsedagar närmar sig 🙂 
 
Klicka här för att besöka Little Dessert!
0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a