Godmorgon!

Här har vi vaknat ännu en härlig morgon i paradiset. Idag blir det en lugn frukost, kanske en promenad och sen hemgång när det är dags för barnen att sova. Då blir det en harmonisk bilfärd.

Veckans mående

Jag har slutat med mina p-piller och oj vilken skillnad. Den här veckan har jag känt mig mycket stabilare och mått bättre. Jag har känt mig glad och mer harmonisk. Så nu ska jag bara fundera på vilket preventivmedel vi ska använda utan att tillsätta hormoner..

Veckans tips

Mys bröllop. Alltså vilket underbart program! Peppen, energin och glädjen! Helt underbart och ni måste bara kolla. Det är alltså My som ska planera ett bröllop och det är en härlig blandning av lantliv, matlagning, hur man gör iordning en festlokal och mycket annat.

Veckans frukost

I onsdags hade min syster och hennes barn sovit över hos oss och så hade vi mysig frukost tillsammans. Bakeoff-bröd, goda pålägg, fil, te, kokta ägg, juice och annat gott. Muuums!

Veckans pepp

Att vi haft höstlov! Jag har haft båda barnen hemma hela veckan och det har varit så mysigt. Vi har varit på öppna förskolan med barnens kusiner och våra kompisar, haft middagar, övernattning och massa mys. Och sen långhelg på landet. Mys!

Veckans bästa mat

I onsdag var jag i stan med en nära vän och kollade på brudklänningar inför hennes bröllop nästa sommar. Så åt vi lunch på Taverna Brillo och jag valde löjromspizza. Så löjligt gott!

Veckans utflykt

Gårdagens utflykt till Herrgårdstjärn. Den kan ni läsa om här.

Veckans klimatsmarta tips

För dig som inte källsorterar. Börja med det snarast! Det är en vana som man snabbt kommer in i. Det kan tyckas jobbigt med all sortering men det är också skönt att det blir så mycket mindre sopor. Man får anpassa efter hur man bor och vilket utrymme man har. Vi har några kärl under diskbänken där vi sorterar plast, pappersförpackningar, metall och glas. Sen utanför ytterdörren har vi större kärl (även för tidningar) som vi tömmer i innan vi åker till återvinningscentralen. Om tröskeln känns hög kanske du kan börja med en sak, exempelvis metall.

Veckans träning

En godkänd träningsvecka med både Curves, cirkelfys på Friskis och så promenader på landet. Skönt!

Veckans mest gillade bild

Parmesanlax på grönkålsbädd med pressad potatis

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b