fbpx
Häromdagen gick jag förbi dessa nyheter i affären och jag som älskar nya smaker på bubbelvatten la ner de i korgen direkt! Jag förstår att många inte lockas av alla knasiga vattensmaker men jag gillar det verkligen och ser bubbelvatten som ett alternativ till läsk (dricker nästan aldrig läsk) och då tycker jag det är skoj med smaker för olika tillfällen. 
 
Jag misstänkte att Vanilla Soft Serve Icecream inte skulle vara min favorit och det stämde, vaniljsmaken blev inte alls god utan tung och för söt. Pear Ice Pop var däremot nästintill en fullpoängare! Den smakar som päronsplit och jag blir alldeles glad av den. En utmärkt smak som får vårkänslorna att bli lite större och päronsmaken känns läskande. 
 
Så tummen upp för päron men ner för vaniljen.
 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b