Nu har jag förhoppningsvis vaknat till liv och gör mig iordning inför dagens bröllop. Ja, detta inlägg är alltså förberett då jag inte vet hur WiFi-lösningen ser ut på hotellet. Förhoppningsvis kittlar det lite i magen och jag ser fram emot dagen med allt vad den har att ge. Om några timmar står våra fina vänner framme vid altaret och jag ska njuta med de varje minut.
 

Men innan det sista sminket ska på plats, frukosten ska ner i magen och vi ska förflytta oss till lokalen för att förbereda lite så vill jag ju såklart dela med mig av ett frukosttips. Jag har nämligen testat mandelplättar och de blev riktigt goda. Vi åt de med bär och agavesirap och om jag ska vara helt ärlig fick det bli en glasskula också. Inte mycket mer att önska av en härlig helgfrukost!

Mandelplättar med björnbär och hallon (ca 15 plättar)

Ingredienser
2 ägg
1 dl grädde
1 dl mandelmjöl
0,5 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
En nypa salt
 
Björnbär
Hallon
Agavesirap
Gör såhär
Vispa ihop ägg, grädde, vaniljpulver och salt. Tillsätt bakpulver och mjöl och vispa till en jämn smet. Hetta upp ett plättjärn (funkar även att klicka ut smeten i vanlig stekpanna) med smör och stek plättarna tills de får fin färg. Servera med bär och agavesirap.
 

    Mentions

  • 💬 Kesoplättar med vaniljyoghurt • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b