Den här veckan är det full rulle med jobb och roliga aktiviteter på kvällarna och till helgen blir det 60-årsfest. Däremellan försöker jag fortsätta hålla igång arbetet med att uppdatera bloggen och alla äldre inlägg som behöver fixas till. Så jag hoppas ni har överseende med att alla gamla inlägg inte ser perfekta ut men ju mer tiden går, ju snyggare blir arkivet 🙂

Idag är det onsdag och ikväll har jag planerat in en liten överraskning för mannen min. Han har ingen aning om vad vi ska göra och han älskar att bli överraskad så jag hoppas det blir lyckat. Jag får berätta mer om det efteråt. Men onsdag betyder ju även lillördag och då får man väl unna sig en efterrätt, tycker ni inte? Om inte annat kan man få inspiration till helgens middagar. Den här efterrätten går fort att göra och är fräsch och god.

DSC_0138

Mango- och passionscheesecake i glas (4 port)

Ingredienser
2 dl crème fraiche
200 g philadelphiaost
1,5 msk vaniljsocker
Skal från 1 lime + saft från 0,5
8 digestivekex
Malen kardemumma
2-3 passionsfrukter
250 g fryst tinad mango

Gör så här
Vispa ihop crème fraiche, philadelphiaost, vaniljsocker, skal från 1lime och saft från 0,5 lime. Krossa digestivekexen i en skål.
Varva kexsmulor, mango, lite kardemumma, passionsfrukt och limekräm i glas och servera direkt.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b