Godmorgon lördag!
Idag är det bal på slottet jag börjar dagen med en mumsig smoothie. Man kan självklart använda sig av färsk mango men när det gäller smoothies så föredrar jag att använda fryst frukt och bär då smoothien blir kall och god. Sen använder jag mig av mjölk då jag tycker att yoghurt gör den lite för tjock.
Nu ska jag snart packa ihop mina saker och börja ta mig mot AC där vi ska spendera dagen med att göra oss fina inför kvällen.
Trevlig helg!

Mangosmoothie med hallon

Ingredienser

2 dl lätt tinad mango
1,5 dl frysta hallon
3 dl mjölk
Ca 1 msk honung

Gör såhär

Mixa mango, hallon och mjölk i en blender. Smaka av med honung och fyll på med mjölk till önskad konsistens. Servera i glas.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b