fbpx
Jag använder allt mer jordnötssmör och havtorn hemma. Hemgjort jordnötssmör har jag ofta hemma i kylen då det passar så mycket och är salt, krämigt och gott. Havtorn har jag alltid i frysen för jag älskar detta syrliga, nyttiga bär. Så när jag skulle hitta på en ny smoothie kom jag på att jag skulle testa dessa två godingar i kombination och det resulterade i en mättande och väldigt god smoothie!

Mangosmoothie med havtorn och jordnötssmör (2-4 glas)

Ingredienser
2 bananer
1 näve fryst mango
1 dl frysta havtorn
2 dl mjölk
Gör såhär
Lägg banan, jordnötssmör, mango, havtorn och mjölk i en blender och mixa slätt. Servera i glas.

    Mentions

  • 💬 Mangossmoothie med ananas • SandraCallermo.se
  • 💬 Smoothiebowl med mango och cashewnötter • SandraCallermo.se

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b