I torsdags var vi på Rimbo marknad. Min vän Maria är från Rimbo så hon tipsade om marknaden och de blev soligt och härligt höstväder så vi åkte dit. Tog med mig mamma och Staffan också och det blev en mycket bra dag. Det fanns allt möjligt på marknaden – alltifrån barnkläder, rökta korvar och knivslip till leksaker, fårskinn och svampkorgar. Jag fastnar alltid för det ätbara 😉 Kikar på en del prylar också men kommer fram till att jag egentligen inte behöver något men sånt man kan äta går ju alltid åt.

På plats började jag med att äta en hamburgare innan vi den kom fram till langosen. Det måste man ju leta när man får chansen, det är ju sååå gott! Det fick bli en med vitlöksyoghurt, lök, räkor och caviar. Nomnomnom!

Sen hittade vi ett härligt marknadsstånd med massa gottigott och då slank det ner en nötkolaboll. Så. Himla. God!

Barnen var duktiga och satt fint i vagnen mestadels men såklart behövde de paus för att göra av med lite energi ibland.

Jag älskar te och det är mysigt på marknader när man kan hitta massa goda teer som man kanske inte kan köpa i vanliga fall. Jag älskar grönt te så fick bli tre olika smaker på grönt te. Mums! Sen blev det lite snacks också, glutenfria och väldigt goda!

0

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.