Nu är det dags för att skicka in nominering till Matbloggspriset 2013 – Folkets val. Matbloggspriset har funnits sedan 2005 och sedan dess har antalet matbloggar ökat explosionsartat och idag finns det hundratals bloggar med en rad olika inriktningar. Vardagsmat, drycker, bakning, vegetariskt, klimatsmart mat; ja det finns allt du kan tänka dig! 
 
Jag har drivit den här bloggen sedan i mars 2012 och första hösten det var dags för Matbloggspriset var detta något helt nytt för mig. Jag följde tävlingen och den hjälpte mig hitta massa andra smarriga matbloggar. Sedan dess har jag även fått allt fler läsare och jag är så glad att ni återkommer in hit och vill ta del av mina recept och foton varje dag. Nu har jag varit med lite längre i matbloggsvärlden och jag hoppas att DU vill nominera just MIG. Så klicka dig in på sidan, motivera varför just Sandras Matkrypin ska nomineras till Folkets val så blir jag väldigt lycklig. Om du gillar bloggen riktigt ordentligt får du gärna be familj och vänner skicka in en nominering dem också. Sista dagen är 18 oktober. 

 

Så, nu har jag berättat om det. Men jag tänkte även dela med mig av ett “recept” idag. Pimientos de padrón ger mig semesternostalgi. Det passar som både förrätt, drinktilltug eller en tapasrätt och det är så gott. Så efter ett tips från min matintresserade chef hittade jag dessa små godingar på ICA och de fick bli ett pluggsnacks häromdagen.

 

Pimientos de padrón

Ingredienser
100 g pimientos de padrón
2 msk olivolja
Flingsalt

Gör såhär
Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Lägg i pimientos de padrón i pannan och låt puttra i den heta oljan tills de fått fin färg och börjar skrumpna ihop lite. Lägg över i en skål och strö över flingsalt.

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b