Gick upp 6.50 för att ha en effektiv bloggförmiddag innan alla farsdag-firandena drar igång. Nu är klockan 8.30 och jag har ännu inte hunnit skriva klart ett blogginlägg.. Mila har inte varit helt nöjd och så ordnade hon dessutom ett litet projekt så nu måste jag tvätta mina och hennes kläder samt amningskudden och Mila har precis fått duscha.. Livet med barn är så glammigt ibland 😉 Men nu till slut har jag i alla fall fått ihop en söndagslista. Trevlig läsning!

Veckans mående

Sedan jag slutade med p-pillrena har jag mått bättre. Jag känner mig mer stabil och jämnare humör. Dock blir mina handeksem kaos när jag mixtrar med hormoner så de är inte på topp just nu.. Men annars har jag mått bra 🙂

Veckans projekt

Byter lite rum här hemma så har börjat sälja saker vi inte ska ha kvar. Så denna vecka har vi sålt dagbädden och ett skåp. Nu ska vi sälja skrivbordet och sen hitta en byrå samt ett skrivbord. Skoj skoj!

Veckans pepp

Matmässan inklusive matbloggsträffen i fredags! Jag åkte till mässan till öppning och gick runt en stund innan jag mötte upp Helena som har bloggen Bara en kaka till och åt en god lunch. Sen blev det lite mer mässa innan matbloggsträff med många kända ansikten. Diadonna pratade om matfoto och styling och sen var Grisoxen där och berättade om sin verksamhet. Fick även höra mer om matsvinn från Foodloopz och slutligen paneldebatt med Diadonna, Linneas skafferi och Gustav (Jävligt gott). Mycket intressant förstås!

Karin fick gosa med Mila förstås

Bästa Anna vann det finaste matbloggspriset!

Veckans klimatsmarta tips

När jag lyssnade på Foodloopz så började jag tänka alltmer på matsvinn. De jobbar med matsvinn inom livsmedelsbranschen men jag tycker även privatpersoner ska tänka sig för. Kasta inte mat bara för att datumet passerat och försök se till att använda råvarorna innan de blir dåliga. Dessutom fick vi veta att en stor del av matsvinnet blir till för att matbutikerna säger nej till t ex frukt och grönt som inte ser ut som vi tänker att de ska göra. För stor, böjda, “fula” osv. Jag har inga problem att köpa en gurka som är för böjd eller en potatisar som är ojämnt stora. Jag tror många tänker lika som jag och kanske kan vi ändra på detta på nå vis? Även om det är långsiktigt förstås..

Veckans träning

Jag har fått till två träningspass men känner mig inte nöjd. Borde fått till ett till pass och fler promenader. Det har varit för fullbokat och jag har prioriterat bort motionen och jag ångrar mig alltid..

Veckans mest gillade bild

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.