Nästa vecka går Mitt Kök-mässan av stapeln på Älvsjömässan och jag ska självklart dit. Jag kommer vara där på fredagen och då är det även Matbloggsträff. Det ska bli så roligt att träffa andra matbloggare där och få lära sig mer om matfotografering, trender och kommunikation. Förutom att det är ett spännande program ser jag fram emot att få utbyta erfarenhet med andra matbloggare och kanske träffa några jag stött på förut.
 
När jag ändå är inne på andra bloggar tänker jag dela med mig av lite bloggkärlek. Jag tänkte hänga på “Blog love – Länka vidare” som har som syfte att peppa och stänka andra bloggare och sprida positiv energi. 
 
 
Jag läser för tillfället 43 matbloggar om dagen och denna lista uppdateras då och då när jag hittar något nytt guldkorn. Eftersom inte alla uppdaterar dagligen går det relativt fort att gå igenom denna lista men jag hittar hela tiden nya recept att spara till min inspirationsbank. Som ni förstår är det inte helt enkelt att välja ut några att ge lite extra kärlek till men här kommer i alla fall ett urval. 
 
Pickipicki –  Tina tar jättefina, färgranna foton och jag vill prova alla recept hon delar med sig av. Utöver detta lyssnar jag alltid på podcasten som hon gör tillsammans med Matgeek där man kan lära sig ett och annat.
 
Remsans Bistro – Här kan man hitta ljuvliga recept på allt från vardagsrätter, tapas, trerättersmiddagar, buffémat och efterrätter och allt visas upp med finfina bilder. Detta är helt klart en av mina favoriter.
 
Vardag.nu – Sara bjuder på, precis som namnet antyder, vardagsmat i oändlighet. Här kan du lita på att du hittar inspiration en tisdag när idéerna har tagit slut. Jag kan även intyga av flertalet av rätterna passar mycket bra som helgmiddag.
 
Aliceaugusta – En underbar blogg med temat kost och träning. Fotona är en klass för sig och recepten känns fräscha och nytänkande. Sedan hon fick barn är det även en del bäbisfoton vilket jag bara tycker är mysigt. 
 
Sweetandsimple – När sötsuget faller på är detta ett säkert kort. Här finns allt från vackra cupcakes, mumsiga pajer och snygga bakelser och man vill baka det allra mesta. 
0

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.