Känns som det var ett tag sedan jag tipsade om ett mellanmål. Nu på vintern ser jag till att ha frysta bär och frukt i frysen som är ett enkelt mellanmål tillsammans med lite nötter och/eller kesella. Mumsfillibaba!

 

Mellanmål med hallon, mango och valnötter (1 port)

Ingredienser
1 dl frysta hallon
1 dl fryst mango
5 valnötter

Gör såhär
Tina hallon och mango och servera med valnötter.

Inga svar än

  1. Malin

    Är sååå glad att jag hittade din blogg! Den innehåller precis allt det jag behövde för att hitta tillbaka till min matglädje! Ser framemot att prova dina recept och du har fått ännu en trogen läsare!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b