fbpx
Denna veckan drar jag igång med träningen på riktigt eftersom jag nu har blivit någorlunda frisk från min förkylning. Ska bli skönt! Målet är att träna tre gånger i veckan: en gång Tabata, en gång styrketräning och ett valfritt träningspass. Utöver det försöker jag gå 10 000 steg varje dag. I och med träning blir det alltfler mellanmål för min del och här är ännu ett tips.
 
Skinka, keso och päron

Skinka, keso och päron (1 port)

Ingredienser
3 skivor skinka
2 msk keso
Ört- och citronsalt
1 päron
Gör såhär
Lägg upp skinka och keso på en assiett. Krydda keson med ört- och citronsalt. Skär upp päronet i klyftor och servera.

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b