Idag blir Mila 4 månader (grattis grattis!) och jag tänkte dela med mig lite av hennes utveckling. Nu har jag inte gjort det tidigare i ett sånt här typ av inlägg eftersom det är nu jag har börjat skriva lite mer omfattande familjeinlägg men från och med nu tänkte jag att jag kan göra sådana här inlägg om ni gillar det? Kom gärna med feedback i kommentarsfältet så jag vet vad ni gillar!

Till att börja med är hon 65 cm lång och väger 6,7 kg. Hon föddes med mycket svart hår som nu har blivit brunt och hon har fått en flint på bakhuvudet där håret har nötts bort. Hon är en nöjd tjej som är tillfreds med livet och hon älskar att sova. Hon vänder sig från mage till rygg och börjar hålla i leksaker även om hon inte riktigt fattat grejjen med de ännu 😉

 

Jag älskar hur man kan få kontakt med henne nu, hon lyssnar när man pratar och skrattar högt när man busar med henne. Hon gillar att ligga på skötbordet (och har alltid gjort) och hon vaknar alltid med ett leende på läpparna. Hon gillar att höra sin egen röst och ligger och pratar, jollrar och hojtar en hel del. Kan ha långa konversationer med sig själv 😉

Den senaste veckan har hon dock haft det jobbigt på kvällarna. Hon är bara nöjd hos mig (och knappt det) och äter ofta. Om David eller någon annan tar henne så blir hon arg och sen blir direkt lugn när hon kommer till mig (även om hon inte vill äta). Det här har skapat mycket frustration senaste veckan och jag känner mig så låst när jag inte kan göra något på kvällen för hon bara vill äta eller stå upp i mitt knä. Jag är van att hinna med lite hushållssysslor och bloggen på kvällarna. Förra veckan när jag åkte och tränade skrek hon här hemma från start till mål (var borta en dryg timme) trots att hon var nymatad och sov när jag åkte. Men igår gick det bättre så då hade hon sovit hela tiden jag var borta. Vinst!

Jag helammar och det funkar bra. Nu när hon är fyra månader är det dags att låta henne smaka mat så det blir kul. Det har jag sett fram emot! Sen från 6 månader kan hon få lite mer smakportioner och det ser jag fram emot. Ni som är intresserade av att göra det själva kan hitta inspiration här.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b