fbpx

I lördags var det dags för Milas dop. Vi bokade datumet i somras och sen dess har vi småplanerat lite och de senaste veckorna har det bakats, inhandlats pimp, ljusrosa godis och planerat vem som ska göra vad på dopdagen. Jag är så tacksam att vi har så fina familjer som alltid är så hjälpsamma och hjälper till. Vi har fått så mycket hjälp med bakning, inhandling, planering och fix. På själva dopdagen fick vi massa hjälp på förmiddagen och det blev så bra.

Efter att vi hade gjort iordning lokalen var det dags för dopet. Det blev en fin cermoni och Mila var nöjd nästan hela tiden. Våra fina vänner Lars och Sofie stod för sång och musik och det var så fint. De sjön Isn’t she lovely och Du är allt. Väldigt vackert!

Davids syster Frida och svåger Nicklas blev faddrar till Mila. De bästa hon kunde önska sig <3
Så vackert fikabord

Mamma (mest) och jag hade planerat hur fikabordet skulle se ut. Vi bjöd på frallor (som svärmor bakat), mammas kardemummakakor samt syltkakor. Sen hade vi såklart tårta som vi hade köpt på Citygross. Så fin, god och prisvärd! Tips 🙂

Allting gick i vitt, ljusrosa och spets. Vi hade flera olika höjder och sorter på uppläggningsfat. Dessutom hade vi köpt olika sorters ljusrosa godis som vi hade i glasburkar och små skålar. Utöver det hade vi ballonger, vimpel, små rosa fötter, flaggor, boxar, blockljus, rosetter och annat smått och gott. Mamma är så duktig på sånt där och jag imponeras varje gång <3

Allting blev så lyckat och vi var så nöjda med dagen. Mila fick jättemånga fina presenter och så mycket kärlek från alla nära och kära. En riktigt fin dag!


Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b