fbpx

Jag börjar få julkänslor. Snart är december här och det är ju julmånaden. Då är allt julpynt uppe, julklapparna kommer inhandlas (i vanliga fall brukar jag vara klar innan december börjar..), frysen fylls med julgodis som äts upp allteftersom. Man äter alldeles för mycket och man njuter. Tända ljus, tomtar, julklappar under granen och massa mys. Jag älskar julen!

Flera samlingsinlägg

Inför jul brukar jag göra massa olika sorters julgodis. Jag älskar att testa nya varianter och smaksättningar. För visst har man sina favoriter men annars gillar jag att prova nya sorter. Och jag älskar att ta fram ett stort fat med olika sorters godis som man får smaka sig igenom. Så de får inte vara för stora för då orkar man ju inte smaka av allt.

I år kommer jag såklart göra en bunt nya julrecept men jag tänkte även göra samlingsinlägg så ni hittar allt gott som finns i arkivet. Jag har ju nämligen haft bloggen sen 2012 och det finns så mycket recept under kategorin jul så det nästan är lite svårt att hitta det man letar efter. Sökfunktionen finns ju såklart men det kan vars smidigt med lite hjälp på traven.

Ischoklad recept

Ska vi vara riktigt ärliga så är ju ischoklad ett ganska tråkigt julgodis. Den klassiska chokladen med kokosfett som inte smakar jätteroligt. Det händer ingenting och spännaingen saknas helt. Så vanlig ischoklad äter jag aldrig men däremot gillar jag att smaksätta min egen. För den behöver ju inte alls vara sådär tråkig.

Här har jag samlat mina 5 bästa recept på ischoklad. Hoppas ni hittar en ny favorit!

  1. Ischoklad med kardemumma och hasselnötter
  2. Lakritsischoklad med chili
  3. Pepparkaksischoklad med saffransmandlar
  4. Vit saffransischoklad med apelsin och kanel
  5. Ischoklad med nougat och chili

Ischoklad med hasselnötter och kardemumma

Ischoklad med kardemumma och hasselnötter

Lakritsischoklad med chili

Lakritsischoklad med chili

Pepparkaksischoklad med saffransmandlar

Pepparkaksischoklad med saffransmandlar

Vit ischoklad med saffran, apelsin och kanel

Vit saffransischoklad med apelsin och kanel

Ischoklad med nougat och chili

Ischoklad med nougat och chili

Har du någon favorit när det kommer till ischoklad? Lämna gärna en kommentar, jag vill testa nya sorter!

    Mentions

  • 💬 Efterrätt i jul - 8 goda recept • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!
  • 💬 Pepparkaksbounty • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b