Vad tycker du kännetecknar bra vardagsmat? För mig ska det vara näringsrikt, gå hyfsat snabbt att laga, smaka gott, funka i matlådan och inte vara för dyr. Det är ett plus om barnen enkelt kan hjälpa till och om det går att anpassa efter det man har hemma och slipper handla i onödan. Så en favorit är – pastagratäng!

Men innan jag ger er dagens recept (som är fem till antalet!) så vill jag uppmärksamma er på min nya kategori på bloggen. För det är ju jätteroligt att jag har så många recept på bloggen och att inspirationen nästintill inte tar slut. Men det gör det ju också lite svårt att leta ibland. Så jag brukar då och då försöka göra samlingsinlägg så du som är ute efter något speciellt kan hitta mina favoriter på ett och samma ställe. T ex soppor, tacos eller risotto eller . Eller min favorit – 20 recept på vardagsmat! Så nu hittar ni alla dessa inlägg under “samlingsinlägg recept“. Hoppas ni kan inspireras 🙂

Om ni önskar några speciella sådana här samlingsinlägg så får ni gärna kommentera så fixar jag det!

God pastagratäng

I den här inlägget tänkte jag därför samla ihop några favoriter som går hem hos oss. Det är både vegetariska varianter samt en med korv och en med köttfärs. Here we go!

 

Pastagratäng med korv och spenat

Pastagratäng med broccoli och soltorkad tomat

Grön pastagratäng

Mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål

Pastagratäng med spenat och köttfärs

2

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.