fbpx

I helgen är det första advent och jag tror att det är en hel del som träffar familj och vänner på adventsfika. Och en del kanske ses för att baka lite julgodis eller kanske pynta pepparkakor. Advent och hela december är ett utmärkt tillfälle att umgås lite extra med nära och kära och ha kvalitetstid ihop. För visst gör julpyntet, många tända ljus, nybakat julgodis och stämningsfull julmusik i bakgrunden att man blir lite extra varm i hjärtat? Så för er som är sugen på att baka något gott till helgen vill jag idag tipsa om mina bästa tryfflar. Det 5 olika tryfflar med variationer på smaksättning och jag tycker alla är jättegoda. Det finns ännu fler under kategorin jul så det är bara leta fram din favorit.

Gillar du bäst mörka tryfflar eller den sötare varianten med vit choklad?

Uppdatering 2020 – fler recept på tryfflar

Chokladtryffel med chili och havssalt - mina bästa tryfflar

Chokladtryffel med chili och havssalt

Tre sorters chokladtryfflar

Tre sorters chokladtryfflar

Polkatryffel - mina bästa tryfflar

Polkatryffel


Mina 5 bästa tryfflar

Mina bästa tryfflar

Apelsintryfflar (tips: lägg gärna till lite kanel för den som gillar kryddigare tryfflar!)

Kryddig kokostryffel

Saffranstryffel med apelsin

Kolatryfflar

Mina bästa tryfflar

Mariannetryfflar

    Mentions

  • 💬 Efterrätt i jul - 8 goda recept • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!
  • 💬 Pepparkaksbounty • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b