Maillista

När jag kom hem till mamma i helgen så kom julkänslorna på riktigt. Hon hade börjat julpynta och alla pastelliga kuddar och filtar hade bytts ut till gråa och röda. Små tomtar här och där, stjärnor i fönstrena, juliga detaljer och julgranen stod på plats. Ja, lite galet är det men i vår familj gillar vi att ha pyntat allting till första advent och då får man börja i tid. Mysigt att njuta hela december!

Knäck – 6 goda recept

Och som jag berättat så började jag julbaka i helgen som gick. Och nu i helgen är vi på landet med Davids familj och ska julbaka ännu mer. Sååå mysigt! Baka, ha på julmusik, dricka glögg och bara njuta. Bästa extrafamiljen!

Så får att ladda upp inför julbakshelgen tänkte jag samla ihop mina bästa recept på knäck i arkivet. Gillar ni knäck? Jag tycker det är gott och kul att variera men det är lite jobbigt att det fastnar i tänderna. Och sen föredrar jag nog julgodis med choklad, men gott att varva med en knäck ibland 😉 Hur som helst, här kommer mina bästa knäckrecept!

  1. Kanelknäck med mandlar
  2. Apelsinknäck med fänkål
  3. Pepparkaksknäck
  4. Lakritsknäck
  5. Chokladknäck med apelsin
  6. Kardemummaknäck

Recept på knäck - Kanelknäck med mandlar

Kanelknäck med mandlar

Knäck recept - Apelsinknäck med fänkål

Apelsinknäck med fänkål

Knäck recept - Pepparkaksknäck

Pepparkaksknäck

Lakritsknäck

Lakritsknäck

Knäck recept - Chokladknäck med apelsin

Chokladknäck med apelsin

Kardemummaknäck

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

https://sandracallermo.se/wp-json/webmention/1.0/endpointTo respond on your own website, enter the URL of your response which should contain a link to this post's permalink URL. Your response will then appear (possibly after moderation) on this page. Want to update or remove your response? Update or delete your post and re-enter your post's URL again. (Learn More)URL/Permalink of your articlePing me!https://sandracallermo.se/mina-6-basta-knackrecept/"/>
wrapcb-footer-a