När jag kom hem till mamma i helgen så kom julkänslorna på riktigt. Hon hade börjat julpynta och alla pastelliga kuddar och filtar hade bytts ut till gråa och röda. Små tomtar här och där, stjärnor i fönstrena, juliga detaljer och julgranen stod på plats. Ja, lite galet är det men i vår familj gillar vi att ha pyntat allting till första advent och då får man börja i tid. Mysigt att njuta hela december!

Knäck i variation

Och som jag berättat så började jag julbaka i helgen som gick. Och nu i helgen är vi på landet med Davids familj och ska julbaka ännu mer. Sååå mysigt! Baka, ha på julmusik, dricka glögg och bara njuta. Bästa extrafamiljen!

Så får att ladda upp inför julbakshelgen tänkte jag samla ihop mina bästa knäckrecept i arkivet. Gillar ni knäck? Jag tycker det är gott och kul att variera men det är lite jobbigt att det fastnar i tänderna. Och sen föredrar jag nog julgodis med choklad, men gott att varva med en knäck ibland 😉 Hur som helst, här kommer mina bästa knäckrecept!

Kanelknäck med mandlar

Kanelknäck med mandlar

Apelsinknäck med fänkål

Apelsinknäck med fänkål

Pepparkaksknäck

Pepparkaksknäck

Lakritsknäck

Lakritsknäck

Chokladknäck med apelsin

Chokladknäck med apelsin

Kardemummaknäck

0

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.