fbpx
För ett tag sedan fick jag ett mail om Mitt Kök hade startat en ny sida där man kan dela recept och hitta andra matbloggar och hitta nya, spännande smakkombinationer och recept. Jag började lägga in några recept men ska absolut lägga in fler på denna trevliga sida. När vi var i Turkiet fick jag ett mail från Mitt Kök som undrade om de fick publicera att av mina recept i Expressen för att marknadsföra den nya sidan. Jag blev såklart jätteglad, tänk att de valde ut just mig! Nu har jag fått postat hem Expressen från måndagen den 17 juni. Här ser ni resultatet 😀
 
Bara ett litet tryckfel som var mitt eget fel. Det ska stå tacokrydda och inte pasta 😛

Inga svar än

  1. Anonym

    Va roligt Sandra, du är så himla duktig! Jag och Markus har pratat om det där receptet flera gånger och måste prova det för det låter sjukt gott! Kram Emma

    Svara
  2. Kicki

    Himla duktig tjej alltså 🙂 Grattis!!! ännu en gång publicerat 🙂 Toppenkul! Lycka till med din fina blogg 🙂 Kramissar

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b