fbpx
Vilken häftig känsla!
Oj, vad förvånad och glad jag blev igår när jag bläddrade i senaste numret av Mitt Kök och ser mitt recept och en bild på mig. För ett par månader sedan skickade jag in ett recept till tidningen och tänkte att det är säkert stor konkurrens men det kan ju vara värt ett försök. Och sen har jag inte hört något mer.. Men nu har de publicerat mitt recept på lammfilé med tomat- och halloumiris. Tack mamma 😉
 
Det känns häftigt att ha fått ett recept publicerat och jag hoppas att det gör att fler hittar in hit till krypinet. Jag blir så lycklig när jag ser att det är så många som återkommer hit in varje dag. Tack!
 
 Och för att få uppdatering när det kommer nya inlägg kan ni gilla sidan på Facebook.
 

 

 

Mitt Kök nummer 39, julspecial finns i butik till 18 dec 🙂

Inga svar än

  1. Kicki

    GRATTIS lilla gumman! Du är sååå duktig och ambitiös 🙂 Hoppas att många fler hittar till din fina blogg. Du är fantastisk med all din inspiration! Älskar dej <3 Kramissar

    Svara
  2. Sofie

    Du är så skön! Man slutar aldrig att förvånas över dina prestationer och allt du lyckas med som du tar dig för! Är så stolt över dig syrran, du är bäst! Vart ska detta sluta?! Love you

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b