fbpx
Häromdagen fick jag reda på att Mitt Kök publicerat ännu ett recept i Expressen. Det var en vän till David som uppmärksammade detta och jag blev väldigt glad 🙂 De verkar onekligen gilla mina recept! Och igår fick jag urklippet postat till mig från Davids vän, stort tack! Stolt som jag är har jag nu gjort en plastficka för mina publicerade recept, eftersom de verkar blir fler. Tack Mitt kök!
 

Inga svar än

  1. Kicki

    Grattis bästa Sandra!Det är verkligen roligt att de uppmärksammar din underbara blogg som du sliter med. Du har verkligen lyckats med goda, spännande recept, vackra bilder och sen dessutom lite lagom med text som gör att alla får följa dig lite i ditt liv. Vi älskar din blogg och hoppas att fler o fler ska hitta hit. Lycka till! Ha en mysig helg och skön semester 🙂 Kramar Kicki

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b