Den här fudgen är helt magiskt god! Tyvärr har jag inte skapat det själv utan jag hittade denna mjölkchokladfudgen inne hos Linda. Hon har massor av grymma recept! Jag har gjort en hel del fudge genom åren och denna är nog den bästa i både konsistens och smak. Dessutom enkelt att göra!
Mjölkchokladfudge (ca 60 st)
Ingredienser
2 dl vispgrädde
2 dl ljus sirap
2 dl strösocker
1,5 msk kakao
50 g smör
150 g mjölkchoklad
Gör såhär
Hacka chokladen. Tillsätt vispgrädde, sirap, socker, kakao och smör i en kastrull och låt koka tills blandningen blir 125 grader. Ta bort kastrullen från värmen och rör i den hackade chokladen.Blanda till chokladen smält och häll sedan smeten i en form klädd med bakplåtspapper (ca 11×18 cm). Ställ i kylen 1-2 timmar och skär sedan i bitar.
Lämna ett svar