Nu har jag tröttnat lite på söndagslistan och känner att den får vila ett tag. Men ändå är det ju kul med listor och vissa av er brukar uppskatta med sådana inlägg där man får lära känna mig lite mer så här kommer en lista som jag hittade hos Linda.

När går du upp?
Noels nya tid är att vakna någon gång mellan 6 och 7. Och beroende på hur lång natten varit ligger vi gärna kvar i sängen ca 1 timme när Noel pysslar med någon leksak och jag försöker slumra lite.

Vad är det första du gör varje morgon?
Allra först tar jag tempen eftersom jag använder Natural cycles. Sedan är det dags att gosa med Noel, duscha, smörja in mig och klä på mig. Därefter gör jag iordning Noel med liknande ritual: tvätt, insmorning och klädpåtagning.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Inte så länge. Duscha ca 15 minuter och sen 10 minuter till när det är dags för tandborstning och hårfix. Är nästan alltid osminkad nu när jag är föräldraledig.

Är frukost viktig?
Ja! Jag älskar frukost och har gärna börjat fundera på den redan kvällen innan. Eller det allra bästa är att ha förberett den på kvällen. Jag vill ha en mättande frukost och den får gärna vara snygg så blir man lite extra glad!

Chiapudding med banan, jordgubbar och blåbär

Vinbärssmoothie med ingefära | Lingonsmoothie

Vad äter du till frukost?
Det varierar mellan äggmacka med kaviar och persilja, kvarg med bär, gröt eller annat gott. Smoothies va ett tag sedan, det får det nog bli snarast!

Är du morgontrött?
Nej, inte det minsta. Jag är sådär ”jobbigt” glad om du frågar min man. Han tycker jag studsar upp ur sängen med ett leende på läpparna och typ kvittrar ”goooodmorgon”. David som är morgontrött blir irriterad på mig men det har blivit lite bättre i och med Noel. Vinst! Till hans försvar har jag ett kasst kvällshumör.

Vad har du för alarm?
Jag har sedan många år tillbaka ett härligt barnskratt som alarm. Då blir man snäppet lyckligare!

Hur ser en perfekt morgon ut?
Jag vaknar av mig själv och känner mig utsövd. Solen strålar tränger sig in genom persiennen och jag hinner scrolla igenom sociala medier innan Noel vaknar med ett skratt i rummet bredvid. Då hämtar jag honom och vi morgonmyser i sängen innan vi gör oss klara och sedan äter frukost ihop.

 

Vad är det bästa med morgonen?
Noels leende och frukosten.

Hur går du helt klädd på morgonen?
Jag börjar med att duscha och klä på mig och ofta blir det mjukiskläder. Om jag inte ska iväg inom kort, då blir det dagens outfit direkt.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b