Inget datorköp ännu men jag har hittat ett läge där skärmen fungerar så jag försöker att inte flytta runt datorn. Ska iväg i eftermiddag och se om jag hittar något som passar mina behov 🙂
 
Jag har alltid varit en periodare på frukost men nu har jag blivit allt duktigare på att äta varierat. Det känns så mycket lättare på sommaren och dessutom finns det bra ljus så jag kan fota på morgonen och då blir det ju roligare när jag kan dela med mig till er. Detta recept hittade jag hos Aliceaugusta som är en höjdare på att inspirera till nya frukostar. Kika in där!

 

Morotsgröt med nötcrunch (1 port)

Ingredienser
0,5 dl kruskakli
1 dl havregryn
2 dl mjölk
1 morot
Salt
Kanel
Nötcrunch:
5 valnötter
10 mandlar
1 msk kokos
Honung
Gör såhär
Blanda krukakli, havregryn, mjölk, en grovriven morot salt och kanel i en kastrull och låt puttra till önskad konsistens.
Nötcrunch: Grovhacka nötterna och torrosta tillsammans med kokosen i en stekpanna ett par minuter. Rör så att det inte bränns. Ringla över lite honung och låt det cruncha till sig i stekpannan innan du lägger det på gröten.

    Mentions

  • 💬 9 recept på gröt! • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!
  • 💬 Hallonkvarg med nötcrunch • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b