Godmorgon allihopa!
Det kändes som att det var länge sedan jag delade med mig av ett salladsrecept. Jag försöker ju även vara lite nyttigare nu så då är ju sallad perfekt. Jag hittade lite foton på en smarrig sallad som jag tyvärr inte sparat exakta receptet på. 
 
Men jag började med att skära upp mozzarella i tärningar och blanda med en skvätt vinäger, olivolja, salt, svartpeppar och örtkryddor. Blanda runt och låt ligga i marinaden minst 10 minuter. Skär upp sallad och strimla soltorkade tomater. Rulla lufttorkad skinka till rullar. Blanda ihop sallad, mozzarella och soltorkad tomat. Lägg i en tallrik och lägg skinkan runt. Färdigt att servera!

 

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b