Nu är jag hemma igen! Jag försöker krypa tillbaka till verkligheten och få undan lite av varje här hemma. Vi kom hem från landet i fredags och då blev det utgång med massa härligt Uppsala-folk. Gårdagen tillbringades på Gröna Lund och idag har jag en massiv ToDo-lista att få klar. Imorgon börjar jag min nya tjänst på Kilroy och det blir en rejäl start med heldag i Göteborg. Tåget går från Stockholm vid 6-snåret så ikväll blir det till att lägga sig i tid. Jag ser verkligen fram emot den här veckan när jag ska jobba Kilroy hela veckan och komma in i det nya jobbet. 
 
Så från och med nu kan ni räkna med dagliga inlägg igen 🙂 Jag tog lite mer semester från blogegn ön vad jag hade tänkt men det var uppenbarligen det jag behövde. Nu har jag denna jobbvecka på mig att komma igen och landa i rutinerna igen. Det ser jag fram emot! Så nu kommer lite sista semesterbilder innan jag återkommer med veckans vegetariska recept imorgon 🙂
 

Inga svar än

  1. Kicki

    Härliga bilder 🙂 Man blir glad 🙂 Lycka till nu med ditt nya jobb! Det kommer bli jättebra 🙂 Nu ser vi fram emot en ny höst med Sandras Matkrypin :)Kramar till dej Sandra

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b