Godmorgon alla ni! Här hemma ska vi precis äta frukost och senare idag får vi finbesök från våra vänner från Örnsköldsvik. Det ska bli så roligt att ha de här ett par dagar och hinna umgås ordentligt. Så nu blir det förberedelser inför att de kommer! Men först – söndagslistan!

Veckans mående: Jag mår bra! Jag känner att kroppen är lite mer tillbaka på banan och jag känner mig redo att börja träna igen.

Veckans frukost: Sen frukost hos mamma en dag. Fil med bär och frön och så en rejäl macka med ost och skinka på ena halvan och färskost och salami på den andra.

Veckans projekt: Noels 2-årskalas! Ett roligt projekt förstås. Vi hade bjudit in våra föräldrar med syskon, respektive och barn och några av våra nära vänner. Och då blev vi 32 personer :p det blev ett väldigt lyckat kalas för vi bjöd på chili con carne (glömde fota maten) med tillbehör, underbar vaniljkräm med glasyr och jordgubbar och så massa snacks och sånt förstås. Den senare delen av kvällen passade vi även på att fira David så vi överraskade med skumpa, ostbricka och presenter till honom. Pappan var nöjd och Noel somnade som en väldigt lycklig 2-åring!
Visar även några bilder från dagen, innan kalaset började.

 

Veckans bäbispremiär: Igår blev det första gången i babygymmet för Mila. Hon förstod inte grejjen men var nöjd med livet ändå.

Veckans träning: Lite mer fokus på raska promenader och det känns bra i kroppen förutom lite onda knän och höfter. Hoppas få tid hos sjukgymnasten snart så kan jag få lite bättre koll på det. Sen tog jag en sväng förbi utegymmet på en av promenaderna och bara testade lite. Kändes bra och nu är jag sugen på träning. Vill känna mig stark!

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.