fbpx

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lekmer

När vi flyttade till huset så började vi möblera Noels rum och funderade på vad vi ville ha där inne och hur det skulle se ut. Det finns så mycket inspiration till barnrum och man kan välja många vägar att gå. Lekfullt, lugnt, mysigt, färgglatt. Undanplockat eller ständigt leksaker framme osv.

Vi bestämde att färgtemat skulle vara ljusgrått och ljusblått. Sen blir det ju såklart alltid mer färger i ett barnrum men det är bra att ha en grund så den känns lite genomtänkt och lugn. Jag gillar verkligen träleksaker och vi önskade oss en del i present. Under året som gått har vi fixat, möblerat och pimpat lite allteftersom. Min mamma har hjälpt till mycket och hon har verkligen ett öga för sånt.

Jag gillar verkligen Kids Concepts saker och en hel del är just därifrån. För er som är intresserade så har jag lagt in länkar till en del av sakerna så ni enkelt att hitta vart man kan köpa de och dessa är affiliatelänkar som alltså ger mig en liten peng för varje köp som görs via länken. Winwin!

Just nu är favoriten den här affären. Där säljer Noel glass, frukt, godis, mjölk och läsk. Han har blivit duktig på att räkna så han förklarar noggrant hur mycket man ska betala. Favorit siffrorna är 8, 9 och 10 så ofta blir summan något av dessa 😉 Här kan du köpa affären, flaskorna, frukt, glass, godis och kassaapparat.

 

Sen älskar han ju fika så vi sitter ofta vid hans lilla bord och dricker kaffe och äter kakor och tårta. Ibland händer det att han lagar något i köket också. Väldigt mysigt! Köket är från IKEA och här kan ni köpa tårtan, fatet och kakorna.

Hur ser era barnrum ut?

Vi ska börja inreda Milas stora rum nu och det ska bli så roligt 🙂

    Mentions

  • 💬 Ett lite härligare hem med posters • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b