Maillista

Jag älskar nougat och kan gärna äta det med sked bara som det är. Men det är ju även gott att använda i olika sorters godis och i detta recept klär man in mandlar i nougat och sedan ett tunt lager av kanel och kakao. Mums!

DSC_0192 DSC_0169

Nougatmandlar

Ingredienser
1,5 dl sötmandlar
250 g nougat
2 msk mald kanel
2 msk kakao av hög kvalitet

Gör såhär
Sätt på ugnen på 200 grader. Lägg mandlarna på en plåt och rosta i ugnen 8 minuter och låt de sedan svalna. Blanda kakao och kanel i en liten skål. Klä in mandlarna i en lager nougat och rulla sedan i kanelblandningen. Förvara kallt.

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a