Vårt hus består av tre större sovrum och ett pyttelitet. Vi valde att inreda ett stort rum till Noel, ett till och och ett som gästrum när vi flyttade in. När Mila kom fick hon det minsta rummet. Hon har ju dock inte bott där ännu eftersom hon än så länge sover i vårt rum. Men efter att ha bott in oss i huset kände vi (eller i alla fall jag) att det passar bättre att Mila får ett större rum och att det lilla fick bli kontor. Gästrummet har använts sällan och när vi har övernattande gäster har vi en madrass som går att sätta upp i det rummet om vi vill ändå.

En riktig arbetsplats

Jag sitter oftast i soffan med datorn. Det är där jag skriver de flesta blogginlägg, redigerar bilder och fixar. Jag sitter oergonomiskt, barnen vill gärna “hjälpa till” och jag blir lockad att ta upp datorn (som ligger på hyllan under soffbordet) när jag inte borde. Så nu har vi inrett ett kontor och har därmed en riktig arbetsplats. Vi hade ett litet skrivbord i gästrummet tidigare men det blev aldrig nå bra).

Nu har vi platsbyggt ett rejält skrivbord och fått in lite mer förvaring. Vi har satt upp hyllor, återanvänt en del inredning och införskaffat en  del nytt. Kontoret är vitt och ljusgrönt och väldigt behagligt inrett om du frågar mig. Nu håller vi på att bo in oss på kontoret så det blir säkert lite småjusteringar kommande veckorna.

Jag älskar det! Ett rymligt skrivbord där man verkligen får plats att sitta och bre ut pärmar, papper och liknande. En stor skärm så man lättare kan redigera bilder. En ergonomisk stol så man sitter ordentligt. Och en dörr man kan stänga om sig när man jobbar. Nu ska bloggåret 2019 bli det bästa!

 

 

4 svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.