Maillista

I höstas gjorde vi iordning vårt sovrum men det slog mig härom veckan att jag helt glömt att visa er hur det blev. Nu är inte det här någon inredningsblogg men jag tycker ändå det är roligt att visa olika delar av livet och jag själv gillar att se hur folk bor.

Sovrummet innan

Före – om man står i dörröppningen

Sovrummet innan - förebild

Före – överblick över sängen

Före – från fönstret. Så såg garderoben ut innan.

Jag har aldrig varit speciellt intresserad av inredning. Jag tycker det är svårt att inreda och ser ingen helhet framför mig. Jag vill inte att det ska vara för plåttrigt men ändå vill jag ha det ombonat. Sen är jag generellt sett lite för snål för att lägga pengar på inredning men jag försöker bli bättre på att unna mig fina saker till hemmet. Så viktigt med ett hem man trivs i och som man tycker är mysigt. Värna vardagsglädjen!

Nya sovrummet - före- och efterbilder!

Efter!

Nya sovrummet - före- och efterbilder!

Så mysigt! Gul ljuslykta från loppis

Nya sovrummet - före- och efterbilder!

Byråerna blev ett lyft med ny duk och fina dekorationer. Lampan lyser så fint <3

När vi flyttade till huset så var det en del som behövde fixas och en del var okej. Det stora projektet var att byta kök och sen målade vi där det behövdes. Det blev vita väggar utan att fundera så mycket. Men nu har jag tröttnat.. jag vill inte ha vitt överallt. Jag har ju visat er när vi gjorde om vardagsrummet och istället för att måla gjorde vi det mysigt och färgglatt med textilier och, ljuslyktor och växter. Jag är så nöjd med det gröna och det blev så bra utan att behöva dra igång målningsprojekt.

Nya sovrummet - före- och efterbilder!

Noel ville såklart vara med <3

Nya sovrummet - före- och efterbilder!

Fönstret blev så fint

Nya sovrummet - före- och efterbilder!

Mina sida av sängen

Men när det kom till sovrummet kände vi (läs jag) att vi behövde mer förändring. Vi skulle bygga om vår garderob och i och med detta skulle vi ändå behöva måla om en del. Så jag slog till och målade hela rummet mörkblått!I sovrummet tycker jag verkligen man kan våga har mörkare färg.

Nya sovrummet - före- och efterbilder!

Älskar elefanten <3

Nya sovrummet - före- och efterbilder!

Davids sida av sängen

Tidigare så hade vi en inbyggd garderob i vårt rum och en var mot Noels rum som är vägg i vägg. Nu slog vi igen väggen i Noels rum och gjorde en stor inbyggd garderob mot oss. Istället satte vi in en annan garderob i Noels rum och målade en fondvägg där garderobsdörren hade varit. I och med detta fick vi en hel inbyggd garderobsvägg i vårt sovrum och istället för tråkiga dörrar så köpta vi gardiner (draperier) som går från tak till golv så det blev lite mer hotellkänsla.

Jag ville ha lite orientalisk stil med mörkblått, mörkrött och sammet. Vi målade väggarna och så införskaffade vi nya kuddar, dukar, ljuslyktor och andra dekorationer. Jag är så nöjd!

Nya sovrummet - före- och efterbilder!

Fina ljuslyktor som lyser upp så fint

Nya sovrummet - före- och efterbilder!

Små mattor fick agera dukar på sängborden 

Nya sovrummet - före- och efterbilder!

Vad tycker ni? Blev det fint?

1

3 svar

  1. Lisa

    Åh så snyggt det blev!!! Gillar verkligen den orientaliska stilen och sammetsgardiner/draperier!!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a