Snart ska vi sätta oss i bilen och åka mot Tyresö där vi har playdate med goda vänner. Men innan dess ska ni såklart få veckans söndagslista!

Veckans mage: Dags att välkomna vecka 29! Underbara, fantastiska mage och lillasyster sparkar en hel del, framför allt på kvällarna. Älskar det!

Veckans mående: Jag mår fint! Jag är så glad att jag känner mig motiverad att prioritera träningen för att må bra. Noel vill fortfarande bara ha mig på nätterna så ibland är jag trött men eftersom jag har lyxen att kunna vara ute i solen på dagtid brukar det ordna upp sig. Inatt sov han dock hela natten i sin egen säng utan att vakna. Det innebär att jag fick sova 6 timmar i sträck så det är bara hålla tummarna för att det är våra nya rutiner 😀

Veckans frukost: Äggröra! Alltså det är så gott. Klassikern är ju förstås med bacon men det gör ju att variera. Här är några exempel: het äggröra med koriander, äggröra med fetaost och grön curry, krämig äggröra och tryffeläggröra.

Het äggröra med koriander

Äggröra med fetaost och grön curry
Veckans projekt: Den här veckan har vi fortsatt komma framåt i renoveringen så nu är badrummet återställt och vi har börjat med lillans rum (tack fina familj för all hjälp!). Nu ska vi fortsätta att möblera och inreda lillans rum och det ska bli så roligt. Det första vi ska göra är att inreda garderoben med ett skötbord, sätta in spjälsängen och ta ner alla kläder från vinden (så lyxigt att ärva massor av fint från syrrans barn!) och börja lägga in allt. Sen blir det att leta fram någon fin matta, lampa, pynt till väggarna och sånt. Kul! När rummet är klart kommer ni såklart få se det i ett eget inlägg med det kommer dröja lite.

Vad ser du fram emot nästa vecka: Nästa vecka är det fullt ös igen! Middagsbjudning, kapning av syrenhäck, träning, en hel del plugg, gospelkonsert och sen en härlig helg. Wow, vilken vecka!

Veckans inspiration: Häromdagen såg jag denna ljuuuuuvliga chokladbollsdip hos Baka med Frida och jag tog en printscreen och jag bara måste testa. Jag som älskar chokladbollar!

Veckans träning: Ännu en bra träningsvecka! 2 pass på curves och ett på Friskis. Den här veckan blev det dock ingen spinning utan istället körde jag och syrran Gun med konditionsträning. Sen en bunt promenader förstås!

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.